søndag 6. november 2011

Skattejakt

I dag har jeg vært på skattejakt! På loftet til bestemor! Det var morsomt! :) Fant mange klær som bestemor brukte i sine yngre dager som husmor. Var veldig typisk med skjortekjoler på 70 tallet? Hehe. Fant mange slike ihvertfall! Bestemor fortalte at de brukte skjortekjoler utenpå andre klær. For å bevare klærne de hadde under. For før i tiden så bakte de og gjorde mer enn det som er tilfellet nå i dag ble jeg fortalt.. Hehe. Stemmer nok for mange, ja. :)


Denne hvite kjolen passer nok til lille frøken til sommeren. Så skjønn! :) Fant en sennepsgul lue og. Den skal brukes til vinteren! Elsker fargen :) Her en en liten bunke av andre stoffer og klær jeg fant. Mange knæsje farger og mye moro.


Vi ble ikke ferdig med å snoke på loftet i dag. Ble bare halvferdig! Lurer på hva slags andre skatter jeg finner der neste gang. :)

Ha en fin søndag :)

4 kommentarer:

 1. Hei på deg, så masse fint du har funnet. Ja, ikke sant Luxo lamper er fine, jeg har jo jaktet så lenge...den røde er min favoritt;) Så koselig blogg du har da...jeg kommer nok snart tilbake og leser mere.

  SvarSlett
 2. Så gøy. Jeg raidet også loftene til begge bestemødrene mine. Kunne titte rundt i timesvis blant klær og ting og tang.
  Fin blogg du har. Masse fine stoffer, makeovere og lopper.

  God mandag :)

  SvarSlett
 3. Gøy at du vil være med i give awayen hos meg, lykke til :D

  Tapeten er Isak. Nova Mist heter den. I <3 it!!!

  SvarSlett
 4. WOW ! Så artig det må være å raide loftet til bestemor :) Herlige skjortekjoler . Med belte i live blir jo disse superkule !

  Klem fra Janne

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil legge igjen noen ord :)